Agenda

Hart vuurwerk

Mindfulnesstraining 

  • Avondtraining van 19.30 tot 22.00 uur: 

In verband met een break in mijn activiteiten (tot april 2018) zijn de data voor volgende mindfulnesstrainingen nog niet bekend. Heb je interesse in een training na maart/april? Je kunt dit alvast kenbaar maken bij mij en dan neem ik je mee in de mailing zodra de nieuwe data bekend zijn. 

--> Wil je deelnemen aan de mindfulnesstraining? Vul dan alvast dit intakeformulier  in en mail het ingevuld aan mij terug. We stemmen dan per mail een moment af voor de telefonische intake. 

Compassietraining

  • 3-daagse intensive training van 09.30 tot 17.30 uur

- Data nog nader te bepalen voor 2018. Heb je interesse aan de training: let me know. We gaan de data binnenkort vaststellen en dan neem ik je mee in de datumprikker!

Mindful Lazy Saturday Morning

  • datum nog nader te bepalen.

Startdata Massagecursus:

  • Donderdagavond van 20.00 tot 22.30 uur

- 18 januari 2018


Wil je deelnemen aan één van bovengenoemde opties? Meld je aan via welkom@bijjuul.com en vermeld in je email waar je je voor wilt aanmelden, je naam en je telefoonnummer. Naar aanleiding hiervan zal ik contact met je opnemen. 

Wil je deelnemen aan de mindfulnesstraining? Vul dan alvast dit  intakeformulier in en mail het ingevuld aan mij terug. We stemmen dan per mail een moment af voor de telefonische intake. 

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe initiatieven, plannen, workshops, dagen etc? Meld je aan voor de nieuwsbrief of volg mij op FB om op de hoogte te blijven voor de nieuwe data!