Agenda

Ik heb een break ingepland voor eigen tijd, rust en bezinning. Zo kunnen inspiratie en creativiteit weer lekker stromen en kan ik nieuwe ideeën uitwerken.

Dit betekent concreet dat ik beperkt werk en selectief ben ik wat ik doe. 

  • Voor de mindfulnesstraining verwijs ik je heel graag door naar een hele goede andere trainer, Nienke Zevenbergen. Je vindt haar op FB, en hier vindt je ook de nieuwe data van haar trainingen. 
  • Voor massages verwijs ik je graag door naar lieve massage-topper Pia. Hier vind je haar website.

Hart vuurwerk

Mindfulnesstraining 

  • Verwachting november 2018 of voorjaar 2019

Compassietraining

  • 3-daagse training van 09.30 tot 17.30 uur

- Data nog nader te bepalen voor najaar 2018. Heb je interesse aan de training: let me know. We gaan de data binnenkort vaststellen en dan neem ik je mee in de datumprikker!

Mindful Lazy Saturday Morning

  • datum nog nader te bepalen.

Startdata Massagecursus:

  • Donderdagavond van 20.00 tot 22.30 uur

- zie de website van Pia: www.handwerkmassagetherapie


Wil je deelnemen aan één van bovengenoemde opties? Meld je aan via welkom@bijjuul.com en vermeld in je email waar je je voor wilt aanmelden, je naam en je telefoonnummer. Naar aanleiding hiervan zal ik contact met je opnemen. 

Wil je deelnemen aan de mindfulnesstraining? Vul dan alvast dit  intakeformulier in en mail het ingevuld aan mij terug. We stemmen dan per mail een moment af voor de telefonische intake. 

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe initiatieven, plannen, workshops, dagen etc? Meld je aan voor de nieuwsbrief of volg mij op FB om op de hoogte te blijven voor de nieuwe data!