Welkom bij Juul

BijJuul Juul Godschalk

Ik wil graag mensen begeleiden en inspireren naar een leuker en lichter leven.  

Mijn uitgangspunt is dat we allemaal in potentie unieke, creatieve, spontane, talentvolle wezens zijn en dat ieder mens iets waardevols te geven heeft aan de wereld. We dragen die mogelijkheid in ons. Jij dus ook. Maar het leven is in beweging en soms worstelen we en voelen we ons onrustig, zoekende en vertwijfeld. 

Ik wil je graag begeleiden op zulke momenten door je praktische tools, inzichten en inspiratie aan te reiken. 

Individueel, samen met anderen of online: zo kies je wat het beste past in jouw leven en bij jouw levensfase! Nuchter, praktisch, no-nonsense en met humor. 

Het gaat om de kunst om te zijn wie je bent, of daar opnieuw ruimte voor te maken. Jezelf toestaan jezelf te zijn. NU, in dit moment. En vanuit daar balans, plezier & geluk te ervaren, jezelf te ontplooien en verbondenheid te voelen.

Zelfbewustzijn is de kracht tot verandering. Veel mensen zijn zich niet bewust van hun eigen invloed op hun leven. Ze onderschatten hun innerlijke kracht en zetten deze ook niet in. n.

Het is mijn missie om jou hierbij te helpen. Om door de inzet van mindfulness, lifcoaching en massage bij te dragen aan een bewust leven in het hier & nu, aan het groeien van inzicht en wijsheid, aan meer balans in jezelf en meer geluk in jouw leven. 

En ik wil daar graag in bijdragen door jou hier voor tools en inzichten aan te reiken. En deze zijn praktisch, nuchter, van deze tijd en gemakkelijk toe te passen. 

Ik ben zelf ook nuchter, praktisch en bekijk de dingen met humor. Bij mij kun je vooral heel erg jezelf zijn. Met alles wie jíj bent. Mensen zeggen over mij dat ik oordeelloos, onderzoekend, warm, nieuwsgierig en geïnteresseerd ben. Ik ben vrolijk, energiek en enthousiast, maar ik zet ook rust, kalmte en stilte in. Door mijn intuïtie ben ik in staat om snel tot de kern te komen. (lees hier nog meer wat anderen zeggen)

Ik heb gewerkt als re-integratiecoach, accountmanager en HR-Adviseur. Deze ervaringen heb ik aangevuld met opleidingen tot reiki master, intuïtieve coaching, masseur, trainer mindfulness en compassietrainer. Om mijn eigen beoefening in mindfulness te verdiepen heb ik (en volg ik nog steeds) allerlei cursussen, opleidingen en verdiepingsdagen gevolgd en stilteretraites gedaan. Ook heb ik recent de opleiding tot yoga-teacher afgerond. 

Ik geloof heel erg in oosterse geneeskunde en filosofieën, met name het boeddhisme. Ik heb zelf veel gereisd en hierdoor kennis kunnen maken met oosterse visies. In deze oosterse visies wordt het lichaam niet los gezien van de geest en emoties. Het is een holistische visie waarin elk aspect van iemands lichaam en leven belangrijk is. Door mijn eigen ervaringen, de verkenningszoektochten in mezelf en opgedane kennis in studies en cursussen heb ik 3 pijlers om mensen te helpen het vinden van hun ontspanning, balans & geluk; mindfulness, lifecoaching en massage. 

Voel je welkom BijJuul!