Massage
Massage

We worden ons steeds meer bewust van het belang dat we ons lichaam en onze geest goed moeten verzorgen. Belangrijk is een goede balans tussen spanning en ontspanning. Een massage is een manier om spanning effectief af te bouwen en het natuurlijke herstelproces van je lichaam te bevorderen. Een massage helpt om met je gedachten in het hier&nu te komen en blijven en zo meer een ontspannen gevoel te krijgen.

Een massage is een mooi moment om jezelf aandacht te geven, te verwennen en jezelf weer even in de pauzestand te zetten. Jezelf 'me-time' te gunnen.

Waarom een massage?

Massage opties

Massagecursus

Praktische informatie

Kadobon

Wat anderen vinden!

Judith

Wil je goed voor jezelf zorgen? Ga dan naar Juul! Ik had last van mijn schouders en ging daarom voor een massage naar BijJuul. Niet alleen waren mijn spieren na een uur en stuk soepeler, ik kwam er ook volledig ontspannen vandaan. Ik had echt het gevoel goed voor mezelf gezorgd te hebben door naar Juul te gaan!

Barbara

Als ik moe ben van de drukte op het werk en van mijn gezin, vind ik het heerlijk om naar Juul te gaan. Ik voel me na de massage en de reiki tussendoor en op het einde weer helemaal vrij en relaxed. Ik weet weer wat ik belangrijk vind en voel de rust. 

Bernadette

Rust, aandacht, blijheid, ontspanning en heerlijk stevige handen! Dat heb ik allemaal gevoeld tijdens twee verschillende massagebehandelingen door Juul! Heerlijk!