Massagecursus

Zelf leren masseren? De 5-weekse massagecursus is voor iedereen die wil kennismaken met masseren. Vind je het leuk om te masseren en doe je dit bijvoorbeeld al op vrienden en familie of heb je nog geen ervaring? Iedereen kan zich aanmelden.

Ik gaf de massagecursus samen met Pia Duijkers van Handwerk Massagetherapie maar momenteel wordt de cursus door alleen Pia verzorgd. Ze is een fantastische massage-topper die heel veel liefde en rust uitstraalt. Zij gaat je op een praktische manier, met veel praktijk & weinig theorie, meer leren over masseren door te dóén. Zij wil jou laten ervaren wat het betekent om te masseren en gemasseerd te worden. 

In 5 avonden leer je verschillende delen van het lichaam te masseren. Elke avond behandelen we een ander lichaamsdeel, bijvoorbeeld 'nek & schouders', 'gezicht & hoofd & hals', 'rug', 'armen & handen' e.d.

De massagecursus wordt in een kleine groep gegeven, met maximaal 12 personen. Door de kleinschaligheid is er veel aandacht voor jou als cursist. We oefenen in tweetallen. Het is niet nodig om een proefpersoon mee te brengen, je kunt je ook alleen aanmelden!

Wil je meer informatie over de massagecursus? Of heb je zin om om deel te nemen aan de massagecursus? leuk! Je kunt Pia mailen op info@handwerkmassagetherapie. Pia's website bekijk je hier. Kijk hier voor meer praktische informatie en prijzen. Voor startdata klik hier

Massagecursus ArnhemMassagecursus ArnhemMassagecursus Arnhem