Massage opties


Goed
voor
jezelf
zorgen!

Je kunt kiezen uit verschillende massages

  1. Mindfulness & Massage
  2. Ontspannings- & Bewustwordingsmassage

1. Mindfulness & Massage

Smile and breatheMindfulness & Massage is een combinatie van mindfulness en massage (aanraking). Deze combinatie geeft een diepgaand effect. Door middel van aanraking, ademhaling en kennis/achtergrondinformatie over mindfulness wordt een diepe bewustwording gecreëerd. 

Mindfulness gaat over aandacht, bewustwording en mild zijn naar jezelf. Door middel van gesprekken & massage word je nog meer bewust wat je waarneemt in jouw lijf. En daarnaast ontstaat er ook meer bewustzijn van wat er aanwezig is in je hoofd (denken) en in je hart (voelen). 

In Nederland en het westen leven we veel in ons hoofd. Wat heel doeltreffend kan zijn want we hebben een geniaal brein en we bereiken er veel mee. Maar het zit ons ook vaak in de weg. Gedachten die onze aandacht wegkapen, piekeren, aannames, negatieve gedachtepatronen en (ver)oordelende gedachten. Denken haalt ons weg bij voelen. 

Het Mindulness & Massage-traject helpen je om meer te voelen en om meer bewustwording te creëren. Zowel fysiek als mentaal. Het lichaam is in staat om gevoelens, gedachten en ervaringen vast te houden. Het lijf laat ons vaak nog eerder dingen zien dan dat wanneer we het 'weten' met ons hoofd. Er ligt zó veel informatie opgeslagen in het lichaam. En een massage en de aanvullende gesprekken laten je ook weer met verwondering en dankbaarheid naar je lijf kijken! Ook word je je bewuster van je ademhaling en krijg je praktische mindfulness-informatie en mindfulnesstools aangereikt die je meer kennis, inzichten en inspiratie over mindfulness geven. 

Aanraken is een manier om dichter bij jezelf te komen en om te voelen wat er in jou gebeurt. Door je bewust te worden van je eigen lichaam, leer je om meer te 'luisteren' naar je lichaam en word je je bewust van de signalen die jouw lichaam je geeft. En door je hier bewust van te worden, ontstaat er meer balans in jou als persoon. Door een massage word je aangeraakt en daarmee raak je ook aan wat opgeslagen ligt in je lijf.

Aanpak

We starten eerst met een (losse) afspraak van 75 minuten waarin we kennismaken, ik jou een massage geef en jij vanuit daar kunt bekijken of je verder wilt met het Mindfulness & Massage-traject. Bewustwording vraagt tijd, aandacht en ruimte, daarom starten we na de kennismakingsafspraak met minimaal 3 sessies van 90 minuten. Je ontvangt in dit traject van 3 afspraken een korting op de totaalprijs. 

Daarna kun je naar wens verder. Je bent vrij om te bekijken of je nog een traject van 3 sessies wilt plannen, óf je kunt losse aanvullende sessies boeken. 

Tussen de sessies door ga je zelf thuis (bijna) dagelijks aan de slag met mindfulness-oefeningen. Zo leer je ook om in het dagelijks leven bewuster te leven. Je ontvangt van mij een link met al mijn begeleide meditaties en na elke afspraak een werkboek. In het werkboek kun je nog eens nalezen wat we besproken hebben en hier staan ook de thuisoefeningen in. 

Als je de mindfulnesstraining al hebt gevolgd, dan geeft een sessie Mindfulness & Massage een verdieping op je beoefening en kennis vanuit de mindfulnesstraining. Je komt zo weer in contact met je lijf, keert met je aandacht naar je lijf en er is een moment om stil te staan bij jouw ervaring. Ook gebruiken we de ademhaling als anker, bijvoorbeeld tijdens een voorafgaande korte meditatie of tijdens de massage zelf. Voelen, mildheid & zorgzame aandacht voor jezelf en je lijf zijn sleutelwoorden tijdens deze sessie.  

2. Ontspannings- & Bewustwordingsmassage

Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Een massage is een rustmoment in jouw hectische leven. Je hoeft niks te mankeren om jezelf te trakteren om een moment voor jezelf. En misschien heb je juist wel last van pijnlijke spieren, bijvoorbeeld in je nek en schouders of benen, en wil je deze graag los en soepeler laten masseren. Een massage werkt stressverminderend, ontspant pijnlijke spieren en zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk beter in je vel zit.

Massagetraject

Wil je meer gestructureerd werken aan een gezonder lichaam? Kies dan voor het massagetraject en profiteer van de korting! Stapsgewijs zorgen we er voor dat je lichaam meer aandacht krijgt en in balans komt.

Klik hier hier voor  Praktische informatie

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Je kunt je mij bereiken door een berichtje te sturen naar  welkom@bijjuul.com of te bellen op telefoonnummer 06-47171291.