De Mindfulnesstraining

In de training van 8 weken (volgens de MBSR/MBCT-methodiek) leer je om meer aanwezig te zijn bij je ervaring in het hier & nu. Je leert om aandacht te hebben voor wat er nu is zonder te (ver)oordelen. Je leert door te ervaren, door je aandacht te trainen. Je gaat je geest trainen. In ons dagelijks leven doen we vaak meerdere dingen tegelijk, leven we op de automatische piloot, zitten we vaak in de doe-modus en leiden gedachten een eigen leven en nemen een loopje met je. Mindfulness leert je hoe je de rust en helderheid in jezelf kunt opzoeken.

Mindfulness illustratie

De training bestaat uit 8 wekelijkse trainingssessies van 2,5 uur. Stap voor stap worden de basisvaardigheden aangeleerd en ga je vooral zelf aan de slag om de oefeningen in de praktijk te brengen. De groepsgrootte bestaat uit maximaal 12 deelnemers. 

Naast de groepsbijeenkomsten vraagt de training een tijdsinvestering van ongeveer 30 a 45 minuten oefenen per dag. Dit is een oefening (meditatie) van ongeveer 30 minuten aaneengesloten plus daarnaast nog verschillende informele oefeningen die je de dag door kunt doen. Je leert mindful te leven door het te dóen en door dagelijks te oefenen in het trainen van je aandacht. 

Praktische informatie 

  • De training startend op woensdagavond 16 januari wordt gegeven door Nienke Zevenbergen. Mail het intakeformulier naar welkom@bijjuul.com en Nienke zal dan contact met je opnemen voor het inplannen van een telefonische intake
  • De kosten voor de training bedragen € 330,00. Dit bedrag is inclusief de intakeprocedure, 8 trainingsessies, het werkboek en de digitale mp3 bestanden van alle oefeningen/meditaties.
  • Trainingsdata: woensdagavond van 19.30 - 22.00 uur. Zie voor de actuele startdata Agenda.
  • Locatie: Arnhem
  • Groepsgrootte: minimaal 6 deelnemers en maximaal 12
  • Inschrijven: Meld je vrijblijvend aan door dit intakeformulier  in te vullen en te mailen aan welkom@bijjuul.com. We hebben daarna per mail contact om een moment af te stemmen voor de telefonische intake. Dit gesprek duurt ongeveer 20 minuten. We lopen dan je formulier door, ik zal jou meer vertellen over de training en jij kunt eventuele vragen stellen.
  • Vragen: als je nog vragen hebt, bel me dan gerust! Je kunt me bereiken op telefoonnummer 06-47171291.

Mindfulness zebra stress

~ Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw ~ Voor zakelijke cliënten die btw kunnen terugvorderen zijn bovengenoemde tarieven exclusief btw ~De algemene voorwaarden zijn van toepassing ~

Mindfulness     Mindfulness    Mindfulness

(Illustraties van: Headspace, zie ook www.headspace.com of download de handige meditatie-app)