Archief van: 2023

 • Winters en ankers

  Ons leven is onderhevig aan voortdurende verandering, net als de seizoenen in de natuur. In de winter lijkt het leven tot stilstand te komen. Aan de oppervlakte gebeurt er misschien weinig, maar toch er gebeurt er veel, zeker op diepere lagen. Ik bevind me momenteel in zo’n winter-cyclus.

  Comments: 0

 • Ze begreep het

  Vandaag ging ik sinds een lange tijd naar de mondhygiëniste en tandarts. 'Fijn je te zien. Is al even geleden weer he?' zei Debbie mijn mondhygiëniste. Ik had van te voren al besloten om open te zijn en maar gewoon de reden aan te geven. 'Ja, dat klopt. Ik had een burn-out....euh ben herstellende van een burn-out. En naar de tandarts gaan stond even laag op mijn lijstje'.

  Comments: 0

 • De juiste wens

  Ik zat net te mediteren en ging mezelf enkele liefdevolle wensen toesturen, maar het waren niet de juiste wensen voor dit moment. Ik paste mijn liefdevolle wens aan en iets in mij kreeg een onbestemd gevoel, wat verdrietig. Dit is wat er gebeurde.....

  Comments: 0

 • Nieuwe ronde blogs!

  Nieuwe ronde blogs!

  Wat ik nu ga doen, vind ik tegelijkertijd heel leuk en spannend. Mijn laatste blog is alweer even geleden en de komende tijd ga ik weer schrijven. Schrijven over mijn proces, waar ik ben, wat er gebeurt in mij en in mijn leven. Kwetsbaar en open; ik wil gaan schrijven alsof ik alleen voor mezelf schrijf en niemand het leest. Maar ik deel het natuurlijk wel, en dat is spannend!

  Comments: 0